Back to Question Center
0

Semalt: les sol·licituds d'extracció de dades més utilitzades

1 answers:

La demanda de raspat en línia augmenta dia rere dia perquè moltes empreses utilitzen un gran quantitat de dades per a propòsits diferents. Les diferents organitzacions i individus tenen diverses necessitats de raspat a Internet . De fet, ara mateix, hi ha infinits tipus d'extracció de dades. Per il·lustrar la importància de la recopilació d'informació, 7 les sol·licituds d'extracció de dades més utilitzades es descriuen a continuació.

1. Recopilació de dades a partir d'arxius PDF

Aquesta sol·licitud de rascació de dades és per recollir determinades dades d'arxius PDF i convertir-la en fitxers excel·lents. Cadascun dels fitxers de dades de destinació té aproximadament 15 a 20 punts de dades en aproximadament 5 a 15 pàgines.

2. Extracció d'informació a través de motors de cerca i directoris en línia

Aquesta és una necessitat d'extracció de dades comú. Requereix recopilar dades dels cercadors i els directoris en línia i introduir-lo en una base de dades especificada.

3. Organització i verificació de les llistes de correu electrònic

Aquesta sol·licitud d'extracció de dades requereix una adreça de correu electrònic, el nom de l'empresa, el número de telèfon, l'estat i la ciutat on es troba aquesta o aquella empresa.Normalment, aquest tipus d'informació és necessari per a la comercialització. La informació s'ha de verificar i organitzar per facilitar-ne l'ús. Una llista completa d'empreses es pot raspar fàcilment des dels directoris, però es pot obtenir més informació des del lloc web oficial de cada empresa.

4. Recopilació de la llista de correu electrònic

Aquesta tasca consisteix a reunir adreces de correu electrònic de persones que tenen canals de YouTube. Es podria utilitzar per associar-se amb ells o comercialitzar-los determinats productes / serveis. També es podria utilitzar per realitzar una enquesta important.

5. Llista de tots els lloguers de propietat en una ubicació específica

Aquesta sol·licitud d'extracció web s'utilitza per obtenir la llista de lloguers de propietats en un lloc web en particular. Tot i que el lloc web objectiu conté llistes de lloguers de propietats en diverses ubicacions, només es necessiten els que es troben en una ubicació particular per a aquesta sol·licitud. Des d'al voltant de 1400 a 1650, els lloguers de propietats s'enumeren al lloc web, s'han de filtrar i esborrar els requisits. Per a cada empresa de lloguer, els detalls requerits són l'identificador de propietat, el nom i els detalls dels inquilins. Totes les dades extretes s'han d'exportar a un full de càlcul Excel especificat pel sol·licitant.

6. Dades de contacte de professors de finances als Estats Units

Aquesta sol·licitud d'extracció de dades és per buscar a través de les pàgines web de totes les universitats dels Estats Units per obtenir les adreces de correu electrònic i els números de telèfon dels professors de finances.

7. Base de dades de concessionaris de motors del Regne Unit

Aquesta tasca de raspat web és per a la compilació de distribuïdors automobilístics del Regne Unit que s'especialitzen en marques Audi i Nissan. Per a cada un dels distribuïdors, els detalls necessaris són el número de telèfon, l'adreça de correu electrònic, l'adreça postal, el nom comercial i el nom de l'administrador.

En conclusió, hi ha centenars de sol·licituds de raspat de web. Els esbossats anteriorment només van ser escollits aleatòriament per a la il·lustració Source .

December 22, 2017