Back to Question Center
0

Semalt Review: 15 Millors Programes de Scraping de dades gratuïts

1 answers:

La tècnica d'emmagatzematge web per diferents eines de raspat i programes d'extracció de dades. Aquestes eines interactuen amb els llocs, identifiquen i recopilen informació útil i la basen en els vostres requisits. D'altra banda, guarden les dades rascades a les seves bases de dades o descarreguen-les a la vostra màquina d'ordinador. Aquí hem parlat sobre les 15 millors eines de raspat web a Internet.

1 - linux vps hosting europe band. Sopa bella

És una famosa biblioteca de Python desenvolupada per raspar els fitxers XML i HTML. Només cal instal·lar i activar aquesta eina de raspat web i permetre que realitzi diverses tasques. Podeu utilitzar-lo convenientment en els sistemes Debian i Ubuntu.

2. Import.io

Aquesta és una de les millors eines de raspat de dades s. Ens permet rastrejar la informació des del lloc bàsic i avançat i té la interfície moderna i fàcil d'utilitzar.

3. Mozenda

Mozenda és un rascador de pantalla i un programari d'extracció de dades. Proporciona continguts en diversos formats i és el rascador de punt i clic.

4. ParseHub

És el rascador web visual que es pot utilitzar per recopilar informació d'Internet. Podeu crear API des de diferents llocs mitjançant aquest programa.

5. Octoparse

Octoparse és l'eina d'extracció de dades i raspador web del client per als usuaris de Windows. Pot convertir la informació semiestructurada o no estructurada en els conjunts de dades estructurats sense necessitat de codis.

6. CrawlMonster

És un dels millors rascador web gratuït s, programes d'extracció de dades i rastrejadors. Us permet escanejar diferents llocs i facilitar el rastreig de les vostres pàgines web .

7. Connotate

És la solució definitiva als problemes relacionats amb dades. Només cal que descarregueu aquest programa, envieu una sol·licitud i obtingueu les dades rascades segons els vostres desitjos. )

8. Rastreig comú

Se sap que proporciona un conjunt de dades obert de les pàgines web rastrejades. Es converteix en dades estructurades i organitzades, extreu metadades per als usuaris i proporciona informació de diferents tipus. imatges

9. Crawly

És un servei d'extracció de dades automàtic amb moltes característiques i propietats. Podeu raspar i convertir les vostres dades en brut en un format organitzat, donant-los els resultats a JSON i Formats de CSV.

10. Content Grabber

És ideal per a aquells que vulguin raspar dades de diferents imatges i vídeos. És la primera preferència f, i us permet crear l'agent de raspat web independent.

11. Diffbot

És l'únic rascador de dades automatitzat que organitza les vostres dades i rastreja les vostres pàgines web en pocs segons. És adequat per a desenvolupadors i programadors i pot convertir el vostre lloc en API.

12. Dexi. io

És perfecte per a experts en SEO, webmasters i autònoms. Aquesta eina de raspat de la web en núvol s'encarrega de grans dades i esborra sense comprometre la qualitat. Pot gestionar consultes relacionades amb JavaScript.

13. Data Scraping Studio

Ve en plans gratuïts i de primera qualitat i ajuda a obtenir informació de moltes pàgines web, documents PDF, XML i fitxers HMTL. Aquesta aplicació d'escriptori només està disponible per als usuaris de Windows.

14. Easy Web Extract

És el programa d'extracció de dades i rascador web visual adequat per a les millors marques i empreses d'inici. Té diverses funcions úniques i les dades es desglossen de diferents fitxers HTTP.

15. FMiner

Permet construir diferents projectes amb el seu macro gravador i és una de les eines de raspat de dades més interessants. Extreu informació útil d'adreces de correu electrònic i llocs de xarxes socials.

December 14, 2017