Back to Question Center
0

Les característiques més interessants de Mozenda segons Semalt

1 answers:

Mozenda és un rascador de dades que recopila informació d'Internet, l'organitza en un format adequat i baixades al disc dur a l'instant. Podeu personalitzar fàcilment les vostres dades i crear diferents versions de pàgines web amb aquesta eina meravellosa.

El propòsit de Mozenda és estimular l'experiència de navegació humana. Reemplaça les ordres de l'ordinador i fa que la navegació, la navegació i l'extracció de dades siguin fàcils i ràpides - how can i determine the value of my boat. Els beneficis i el valor de Mozenda es troben en les seves diferents opcions i propietats de recollida de dades. No només recopila dades per als usuaris, sinó que també els converteix en formats com TSV, XML i CSV. A continuació, podeu emmagatzemar aquestes dades segons les vostres necessitats i analitzar-ne la qualitat mitjançant la comparació de diferents pàgines web.

Les característiques més destacades de Mozenda es debaten a continuació:

1. Rasca les dades basades en paraules clau

Mozenda és una d'aquestes dades eines de raspat que ajuden a raspar i organitzar dades basades en paraules clau diferents. Per exemple, si voleu esborrar les dades d'una botiga minorista com Amazon o eBay, només heu de ressaltar les paraules clau i les dades que voleu raspar i deixar que Mozenda faci el seu treball. Es pot organitzar, raspar i estructurar fàcilment les dades, fent-lo adequat des del punt de vista de SEO.

2. Excel lent per a Instagram i Twitter Hashtags

Hashtags s'han convertit en una tendència real de Twitter i Instagram..Amb Mozenda, no només pots raspar dades, sinó també trobar persones noves tant a Instagram com a Twitter. En altres paraules, aquesta eina web rascada facilita la vostra cerca a les xarxes socials i obté les dades rellevants només.

3. Mozenda ajuda a augmentar els teus seguidors

Els venedors digitals i els administradors web sempre estan preocupats per les promocions de les meves xarxes socials. Adopten una sèrie de formes i estratègies per llançar i promocionar la seva marca. Amb Mozenda, ara podeu augmentar els vostres seguidors de xarxes socials i obtenir més "M'agrada". Aquesta eina de raspat web extreu informació dels llocs de xarxes socials, oferint-vos els millors resultats possibles i augmentant el nombre de vostres fans.

4. Admet diferents formats

A diferència de les eines de raspat web ordinàries, Mozenda admet diversos formats com JSON, Google Docs i CSV. També podeu importar les dades raspades o extretes al vostre dispositiu preferit o emmagatzemar-lo al vostre disc dur.

5. Esborra informació de diferents portals de viatges

Mozenda és un d'aquests programes de raspat web que ajuden a extreure informació de llocs de viatges complicats com ara TripAdvisor i Trivago. Només cal ressaltar les dades que voleu raspar i deixar que Mozenda faci el seu treball. Sorprenentment, obtindrà la vostra informació en un format organitzat i llegible, dins d'una hora.

6. Bé per a fotografies

Hi ha un parell de programari i eines de raspat de web que no admeten fotografies i no poden extreure dades d'imatges d'alta qualitat. Però Mozenda és l'únic rascador web que extreu informació d'imatges, vídeos i àudios i la guarda al vostre dispositiu amb finalitats comercials.

December 13, 2017