Back to Question Center
0

Puc tenir alguns consells d'experts del consultor de màrqueting d'Amazon?

1 answers:

Cada consultor de màrqueting d'Amazon sap que per millorar les vostres vendes i conversions en aquest mercat ple de gent, és molt important treballar bé en totes les seccions de la vostra fitxa de producte. I aquí hi ha alguns consells essencials per donar-vos un impuls al vostre progrés de classificació a Amazon. En definitiva: aconseguir un augment mesurable de les vendes que hi ha més enllà.

Un parell de consells essencials d'un consultor de màrqueting a l'amazona

Un extrem: el percentatge de rebots i el temps per visita

És molt senzill mesurar el rendiment del client amb la fitxa del producte a Amazon, així com a les pàgines web principals relacionades amb el tema. Entre les mètriques més importants, hi ha el percentatge de rebots i el temps mitjà de visita del visitant - biometric employee punch clock download. Tot és bastant simple: si el vostre client potencial passa més temps a la pàgina de la fitxa de producte, és més probable que es converteixi amb èxit en el comprador real. I viceversa, si la velocitat mitjana de rebots és massa alta, significa que el vostre producte que apareix a Amazon no està classificat.

A continuació es mostren algunes recomanacions crítiques del consultor de màrqueting d'Amazon per tal que solucioni aquests problemes d'una vegada per totes:

  • Feu tot el possible per tenir només contingut autèntic i d'alta qualitat, ja sigui dels vostres escrits de pàgines de productes o de les que es comparteixen d'altres llocs.
  • No espatllar el temps i l'esforç per escriure metadades realment atractives i atractives.
  • Augmenta la durada mitjana de la visita de l'usuari afegint un útil tutorial de vídeo, descripció o visió general del producte.
  • Feu que el vostre contingut sigui més atractiu i llegible: considereu reformar una part dels vostres escrits de text sense format en alguna cosa definitivament atractiva i cridaner, com ara fulls de càlcul o infografies.

Sorteix dos: percentatge de conversió

Sigui el consultor expert en màrqueting d'Amazon, us recomano establir un enfocament adequat per millorar el percentatge de conversió. Això us ajudarà a augmentar el rànquing de la vostra llista de productes a Amazon. Després de tot, l'algorisme de cerca d'Amazon mai no et classificarà bé, tret que tingueu moltes ofertes reeixides, oi? Així doncs, això és el que us recomano fer per aconseguir una millora mesurable del percentatge de clics (CTR) a Amazon:

  • Assegureu-vos que la descripció del vostre producte contingui tot sobre el producte, només en un mirada Imagineu-vos com un client potencial: tindreu alguna pregunta crítica al llegir la descripció del producte? Si la resposta és sí, és molt probable que alguna cosa que feu és definitivament incorrecte.

  • No us oblideu de capacitar les descripcions dels vostres productes amb un contingut visual convincent, com ara imatges d'alta qualitat, vídeos, gràfics il·lustratius i altres elements útils mitjans de comunicació per mostrar la seva oferta de productes, d'acord amb la demostració dels principals elements del seu ús quotidià pràctic.
  • La descripció del producte ha d'indicar clarament quins punts de comparació converteixen la seva oferta de producte en un acord de vendes realment extraordinari. D'aquesta manera, intenteu tantes revisions de tercers com sigui possible.
  • No escatimi el seu temps i esforç en executar el procés de revisió A / B amb un calendari de proves freqüent. No dubteu mai a tenir un experiment pràctic amb diferents imatges, combinacions de paraules clau i diverses variacions de les descripcions dels vostres productes per veure què es pot millorar, què s'hauria d'evitar en el futur i el que probablement necessita excloure immediatament.
December 13, 2017