Back to Question Center
0

Com trobar les paraules clau adequades per als meus llistats d'Amazon?

1 answers:

No cal dir que si veneu a Amazon, ja haureu de tenir massa per fer, massa per gestionar, i també per fer un seguiment per poder sobreviure sota una autèntica competència de fallida. I la tasca de trobar les paraules clau adequades per als vostres anuncis d'Amazon no és una exclusió en aquesta senzilla regla. Vull dir que, de vegades, pot ser molt difícil identificar frases de recerca que poden ser de gran rendiment i les principals paraules clau de destinació per posar anuncis de Amazon que realment es vendran. I ho enfrontem - necessitaràs algunes eines de programari específicament adaptades per ajudar-te amb això. Afortunadament, hi ha una àmplia disponibilitat de diferents marcs en línia i eines de programari dissenyades per fer una investigació en profunditat per obtenir la millor selecció de paraules clau que condueixen anuncis d'Amazon a la part superior de la cerca del producte. Però, com fer l'elecció correcta entre les miríades d'ofertes aparentment bones disponibles en accés obert a la Xarxa? Aquí hi ha algunes solucions provades per l'ús per ajudar-vos a prendre l'elecció correcta, o almenys a reduir les coses - joye ego clearomizer kit.

1. Keyword Inspector - és la primera eina que vull mostrar avui. Aquest ajudant en línia és, sens dubte, la millor opció per trobar paraules clau de millor rendiment per als llistats d'Amazon. Entre els seus bàndols més forts, vull ressaltar la seva característica extremadament útil, que permet fer una comprovació ràpida i veure totes les paraules clau i frases de cerca de cua llarga que el rang o la categoria de producte que ja ocupa els opositors. A més, Keyword Inspector en realitat és un conjunt de bones eines, per ser més precís. De manera predeterminada, inclou l'eina de suggeriments d'Amazon (per ajudar-vos a identificar ràpidament totes les paraules clau de cua de llargada potencialment guanyadores), Indexer Tester (per comprovar si les paraules clau de les llistes d'Amazon s'havien indexat íntegrament perquè els compradors realment puguin ser trobats) , i l'eina Optimitzador de termes de cerca (per ajudar-vos a maximitzar l'exposició global en la cerca en línia encara més).

2. Merchant Words : és una altra bona opció per ajudar-vos a localitzar ràpidament els termes de cerca reals que utilitzen les persones en directe per a les seves compres en línia quotidiana no només a Amazon, sinó a la resta dels mercats populars i plataformes de comerç electrònic en altres llocs a Internet (per exemple, en Walmart o Jet). Pel que fa a mi, personalment he trobat que aquesta eina es beneficia veritablement d'obtenir una gran imatge de les paraules clau de nínxol amb una visió extremadament valuosa sobre el seu ús pràctic. Per fi, Merchant Words semblava ser igualment excel·lent per trobar paraules clau similars i frases de cerca relacionades que poden ser potencialment guanyadores, encara que encara no es van descobrir per a la major part dels venedors actius a Amazon.

3. Jungle Scout - és el joc d'eines definit, que inclou no solament investigacions pràctiques de paraules clau amb suggeriments competitius útils. A més, aquesta opció pot ser molt beneficiós quan es tracta de localitzar productes populars més populars que es venen a Amazon, així com nínxols molt recomanables que estan en el cim de la seva popularitat per ara. A més, amb la seva àmplia base de dades, Jungle Scout pot proporcionar totes les mètriques bàsiques necessàries perquè sempre prengueu només decisions informades i basades en dades, probablement per a cada etapa del desenvolupament de la llista de productes. Tingueu en compte, però, que aquesta eina és en realitat més avançada, dissenyada per als venedors grans ja que tenen experiència bàsica en aquest camp.

December 13, 2017