Back to Question Center
0

La importància de l'escalfament en la formació d'intensitat intensa

1 answers:

Què ve al cap quan veu o escolta la paraula "escalfament"?

Si estàs debatent amb la pregunta de si estàs al dia d'avui o millor sense, has de saber que no estàs sol. L'escalfament se sent sovint tan avorrit i inútil, perquè la gent no n'hi faci prou. Havent tingut sentiments semblants en el passat, hem realitzat esforços especials per fer que l'escalfament de Formació de Mètode Makia, o la rutina de prevenció, tal com l'anomenem, és tan atractiva fins i tot per als entusiastes de la màxima activitat física que la gent simplement no l'ignorarà.Però abans d'anar més enllà, ens centrem en la qüestió fonamental relacionada amb l'escalfament Quin és el motiu per fer-ho?

Per què?

Imagineu-vos que dormiu com un bebè. De sobte, les llums segueixen, i algú bufa els formularis de devolució d'impostos davant vostre per omplir allà. A continuació, i al mateix temps, se us demana que digui què era el clima del dimarts, quins són els noms dels vostres avis i decidiu quina de les sis ofertes d'assegurança diferents que esteu disposades a acceptar. Tindreu tot això sota control? El mateix passa amb el seu cos si l'obliga a moure's sense un escalfament avançat. El vostre cos es desperta de sobte, i envia un missatge al vostre cervell, però tot passa a càmera lenta. Totes les cel·les del vostre cos diuen "què? Ara?" Una part del cos toca els frens, una altra part està en pànic, i la resta només és clara. Si l'estrès no s'imposa de sobte, però encara a un nivell exigent, el cos no té temps per accelerar la seva circulació i el resultat és prou ràpid com l'esgotament més ràpid del normal.

Despertar-se

De fet, una paraula que és molt més apropiada que l'escalfament és despertar. El tipus d'excitació correcte aconsegueix que el teu cos estigui llest per anar. Les cèl·lules musculars s'estan preparant per contractar, la circulació sanguínia és efectiva en l'eliminació d'àcids, els teixits de suport / connectiu estan preparats per a l'estrès. El llum s'il·lumina, el cos està despert i està preparat per a la plena acció.

És molt important en l'excitació del sistema nerviós, les articulacions i els teixits de suport / connectiu per a un estat de preparació. Això assegura la millor eficàcia i seguretat possible. Es creu que el propòsit principal d'estirament és escalfar els músculs per tal d'evitar els músculs i els esguinces estirades. De fet, el cos cura els músculs molt millor que les articulacions danyades i els teixits de suport / connectiu. Quan el sistema nerviós està "adormit", els músculs són més propensos a lesions, especialment durant l'entrenament amb moviments ràpids. Certament, calentar els músculs és important per evitar lesions i garantir l'eficàcia de la vostra formació. És important escoltar el cos perquè els músculs no siguin "espantats" i "colpejar els frens" abans que la formació hagi començat. La mobilització de l'estirament també s'ha de fer a la lleugera al principi i només quan l'escalfament s'ha produït l'estirament es pot estendre per incloure les posicions extremes. La suor està bé, però l'excitació presa a l'extrem és innecessàriament resistent a l'exercici normal.

Rutina Arousa del mètode Makia

Abans que comenci l'exercici real del Mètode Makia, es duu a terme una rutina d'excitació, i provoca que el vostre cos estigui preparat per a l'exercici real de Makia Mètode.

Així que què és tan agradable amb Prehab? Per descomptat, el més important és el compliment de l'objectiu. El nostre Prehab es compon de moviments divertits, enginyosos i funcionals que desperten totes les parts del cos específicament des del punt de vista de la formació de pes corporal. No obstant això, també hem mirat un poc més enllà. El nostre Preàbum inclou els "aixecaments" saludables que són beneficiosos per a l'esquena i els genolls, els canells, el colze i els exercicis de l'espatlla que enforteixen el cos en preparació per a moviments de pes corporal més exigents.Un bonic paquet compacte que és fàcil i ràpid de realitzar seguint el vídeo Source .

February 16, 2018