Back to Question Center
0

Formació d'alta intensitat a casa per mobilitat i flexibilitat

1 answers:

La formació en mobilitat és molt important. Amb el pas del temps el coneixement sobre els beneficis de la formació en mobilitat està augmentant de manera exponencial. La bona mobilitat els protegeix de lesions i millora la seva salut i la seva resistència.

Què és la formació de la mobilitat? Qui pot beneficiar-se d'això?

Mètode Makia es tracta de la mobilitat i la flexibilitat. La flexibilitat significa l'abast de la mobilitat passiva d'una articulació determinada. La mobilitat significa la gestió i el control de tota la gamma de moviment d'una articulació. Hi ha persones que són molt flexibles, però encara poden trobar dificultats per fer una neteja profunda a la gatzoneta amb només el pes corporal. Ser flexible i tenir bona mobilitat són dues coses diferents.

Beneficis per a la formació de la mobilitat Tothom

La formació de la mobilitat pot ajudar literalment a tothom. Això vol dir que val la pena fer una formació de mobilitat basada en els vostres propis objectius. Per exemple, si vols convertir-te en un corredor de classe mundial, no és beneficiós practicar massa. L'estirament freqüent i extensiu té l'efecte de reduir l'elasticitat muscular. Però, com a part del Mètode Makia, poder fer les fraccions us ajudarà significativament a aconseguir alguns moviments de potència.

Estirament dinàmic i isomètric

De fet, es recomana fer un corredor d'esforç per fer menys estiraments passius i concentrar-se a mantenir els músculs "obert" fent estiraments actius. L'estirament dinàmic, l'estirament isomètric i les combinacions d'aquestes són formes molt efectives de promoure la capacitat del cos per funcionar. No sempre augmenten la longitud dels músculs, sinó que en canvi modifiquen els mecanismes de regulació, reacció i inhibició.

L'estirament dinàmic és un estirament controlat que té lloc en moviment, e. g. , esclats profunds enfocats tècnicament sotmesos al pes corporal de la persona. L'estirament isomètric és un estirament resultant del treball muscular, e. g. , quan es troba en una posició de divisió que indueix l'estirament. Aquestes tècniques de combinació inclouen el mètode de tensió-relaxació i tensió-relaxació + actiu-estirament.

L'estirament passiu és el que realment afegeix longitud addicional als músculs. Tanmateix, els músculs haurien d'estar relativament "oberts" perquè l'estirament passiu sigui eficaç. Els músculs es poden mantenir "oberts" fins i tot quan es realitza una formació intensiva realitzant exercicis de mobilitat activa.

L'estirament passiu significa relaxar-se mentre s'està estirant, e. g. , dret i inclinat cap endavant. De fet, l'estirament passiu s'hauria d'incloure en la formació quan la vostra intenció és aconseguir un major abast de la mobilitat.

Un risc associat especialment a l'estirament passiu llarg (30 + sec) és que la tensió de blindatge dels músculs es redueix excessivament i això genera un control reduït sobre el moviment, especialment en els punts extrems del moviment. Quan això succeeix, el risc de lesions augmenta tant en estirar com en totes les accions en què el moviment passa o es pot anar, prop dels punts extrems. Per aquest motiu, els trams passius s'han de combinar amb exercicis per desenvolupar el control del moviment. Aquest principi platja és un gran paper en el Mètode Makia, on es necessita una àmplia gamma de moviment i bon control del moviment.

Formació de força que implica una gamma completa de moviment

De vegades el desenvolupament de la mobilitat també es pot ajudar significativament amb la formació de força de rang de moviment complet. Per exemple, els músculs infraspinatus de les espatlles sovint es troben en una situació tan feble que el moviment de l'espatlla pot estar restringit. Quan aquest és el cas, quan aquests músculs s'apropen a l'estirament, senten que s'està acostant una situació incontrolable i que "toquen els frens".

Comenceu lleugerament

Hauríeu de començar els exercicis de mobilitat a la lleugera, fins i tot només pel desenvolupament. Quan algunes persones escolten la paraula "estirament", l'associen amb dolor i disgust.

No obstant això, els exercicis de mobilitat no han de causar dolor, i no són necessàriament una cosa dolenta. Si heu de forçar-vos a fer alguna cosa, el vostre cos rep el missatge d'apropament al perill i el resultat no és bo. En fer l'estirament passiu, hauríeu d'intentar centrar-vos a trobar un estat de relaxació i, al fer un control actiu de manteniment actiu, és especialment important.

Formació versàtil de la mobilitat

Mètode Makia-entrenament inclou formació de mobilitat molt versàtil. En molts aspectes, els exercicis de força desenvolupen la mobilitat per si mateixos, però això es pot fer més efectiu mitjançant exercicis de mobilitat separats Source .

February 16, 2018