Back to Question Center
0

Mètode Makia: Què és la intensitat de l'interval d'entrenament i la dieta cetogènica?

1 answers:

Mètode Makia és una aplicació d'exercici desenvolupada a Finlàndia, que s'ha convertit en un concepte popular al seu país d'origen durant un parell d'anys. El sistema ofereix un desafiant pla d'exercicis que es pot realitzar a casa o en un gimnàs. La dificultat dels exercicis augmenta automàticament durant la formació. Mètode Makia també inclou una dieta on milers d'usuaris han guanyat un pes ideal i han millorat els seus hàbits alimentaris.

Història de la dieta del mètode Makia

He estat exercint tota la vida, però als 35-40 anys d'edat, el meu cos va començar a acumular greix. El canvi va passar inadvertidament i desapercebut. Una fotografia presa en un bonic dia d'estiu a la platja va obrir els ulls.

Em vaig pesar rarament, però després de veure la imatge vaig anar a l'escala i vaig notar que sorprenia que el meu pes havia augmentat significativament. Em pregunto què podria estar malament.

Vaig menjar dissenys baixos en greixos, iogurt baix en greix, llet desnatada, refrescs artificialment endolcits, formatges baixos en greix, verdures amb adobs d'amanides baixes en greix, molta proteïna i només carn magra. Al meu entendre, vaig menjar sans, d'acord amb les pautes generals. Alguna cosa estava equivocada, malament.

Vaig mesurar els meus valors de colesterol, i no eren bons. El colesterol dolent era massa alt i el bé era massa baix. Després de demanar consell, he rebut instruccions sobre com reduir el greix de la dieta.

Com puc reduir encara més els greixos de la meva dieta? A més, la persona que em va donar l'assessor va tenir molt més sobrepès que jo. El dilema va néixer.

Vaig treballar en una professió on el coneixement de la fisiologia del cos és essencial. Vaig tenir una bona educació i els coneixements bàsics per resoldre el problema. Vaig començar a explorar encara més a fons el metabolisme del cos. Vaig descobrir quan el cos usa hidrats de carboni i quan crema greix. Em vaig adonar amb relativa rapidesa que un alt carbohidrat i una dieta alta en proteïnes sense greixos naturals conduiria el cos a un estat en què es recuperi tota l'energia i la crema de greixos gairebé mai succeeixi. Si la quantitat de calories de la dieta és fins i tot lleugerament massa i la crema de greixos no es produeix, el resultat és un augment de pes natural.

Em vaig familiaritzar amb el Dr. Dieta d'Atkins. És una dieta bastant controvertida i maligna, però la idea bàsica és perfecta. Amb això, milions de persones amb sobrepès a tot el món han arribat a un pes normal. El cos és impulsat per la dieta en un estat on gairebé tota l'energia es produeix a partir de greixos. El cos està en estat continu de crema de greixos, i la pèrdua de pes és encara més ràpida que amb el dejuni. El sistema crema constantment els greixos emmagatzemats i assegura que la quantitat de greixos i proteïnes en la dieta és suficient. A més, garanteix que obteniu prou nutrients, dels quals el cos forma glucosa.

Vaig començar la dieta Atkins, i els resultats eren sorprenents. En pocs mesos, em vaig lliurar de l'excés de greix que s'havia acumulat una mica. He perdut més de 33 lliures. A més, em vaig alliberar de la irritació que em va semblar que era degut al respirador que faig servir al meu treball. En aquell moment, també vaig començar els meus primers exercicis de pes corporal, i vaig notar el seu efecte en la construcció de la massa muscular.

Mètode Makia té una espurna inicial

Els mitjans de comunicació s'han informat d'uns quants anys sobre els perills de la dieta Atkins, ja que només consumeix cansalada, mantega i ous. Molta gent va començar la "Dieta Atkins" sobre la base de petits grans d'informació, amb el resultat que les botigues es quedaven sense mantega. Sense una bona base de coneixement, però, la dieta cetogènica no té èxit, i els resultats són dolents o catastròfics. La dieta Atkins és cetogènica i, si se segueix adequadament, es consumeixen moltes verdures, quantitats moderades de proteïnes i quantitat suficient de greixos bons.

No obstant això, amb la dieta cetogènica del Mètode Makia es pot menjar gairebé qualsevol altre aliment pur, excepte els carbohidrats simples. La quantitat de verdures sempre és mitja placa, de manera que la seva proporció és significativament més gran que en una dieta normal.

Amb els anys he realitzat experiments per millorar la dieta cetogènica. A causa del meu treball, vaig tenir l'oportunitat d'obtenir valors en temps real de la meva sang. Mètode Makia Reboot és l'última versió del programa de pèrdua de pes ketogenic. Es va originar a partir del mètode Atkins, però té importants millores que fan que la crema de greixos sigui encara més eficaç.

Mètode Makia Reiniciar és, per tant, una dieta cetogènica temporal amb la qual es pot baixar de pes. A mesura que s'apropa al pes ideal, anirà a la Dieta Bàsica normal Makia Mètode que és perfecta per a tota la família.

El problema amb diversos programes de pèrdua de pes sovint consisteix en el fet que algú de la família necessita preparar i pesar els seus propis menjars.Mètode La dieta bàsica de Makia està dissenyada perquè tota la família pugui menjar els mateixos menjars. Si algun membre de la família intenta arribar a un estat cetogènic, ell o ella acaba d'abandonar una porció d'hidrats de carboni separada. En cas contrari, la dieta és igual per a tothom.

Els últims anys he estat desenvolupant l'aplicació Mètode Mètode Net. Durant anys, he seguit un mètode similar a la dieta bàsica del Mètode Makia, però al començament d'aquest enorme treball, he afegit deliberadament carbohidrats simples, com ara pastes, pa lleuger, patates, dolços, i també vaig deixar l'addició d'oli. No obstant això, el meu guany de pes va sortir de la mà i va pujar de 183 lliures a 208. 6 lliures l'any. El meu propòsit era provar l'última funció dietètica cetogènica. Els efectes dels carbohidrats simples van ser molt més dràstics del que s'esperava, i controlar la seva quantitat era difícil. El resultat va ser molt més sòlid del que havia pensat.

01. 01. 2015 Vaig començar Mètode Makia Reiniciar. En dos mesos el pes va baixar a 176. 4 lliures, de manera que la meva última versió del programa de pèrdua de pes és molt eficaç. Un sorprenent 32. 2 lliures en dos mesos! Sona increïble, però durant la pèrdua de pes, ni tan sols tinc fam. El meu cos sempre tenia prou energia i em vaig sentir tan bé com sempre. També vaig fer exercicis amb el Mètode Makia regularment. Durant una dieta cetogènica, la gent pot exercir-se normalment.

La recepció del coneixement és essencial abans d'iniciar el mètode Reiniciar Makia. El paquet d'informació explica tots els fets que necessiteu per iniciar un programa segur de pèrdua de pes ketogen. El programa de pèrdua de pes ketogenic, quan s'implementa correctament, és segur i molt eficaç. Tanmateix, sense un bon coneixement i compromís de fons, no hauríeu de començar.

A més, cal destacar que no cal que inicieu una dieta cetogènica si teniu un pes normal. En aquest cas, el vostre cos funciona bé i no necessiteu el mètode Makia Reboot, però només una dieta bàsica és suficient per frenar el desig de dolços i reduir els sentiments de fam.

Finalment, citaré a un dels homes més savis de tots els temps, el dit ha estat el meu principi guiat en la preparació d'aquest paquet informatiu.

"Si no podeu explicar l'assumpte amb claredat, no sabeu prou sobre això. "

Albert Einstein

J. A Source . Needlehill, fundador de Mètode Makia

February 16, 2018