Back to Question Center
0

Com fer efectiva la vostra fitxa de producte d'Amazon?

1 answers:

Amazon és la plataforma de comerç electrònic més gran del món. Funciona pràcticament igual que altres motors de cerca, oferint als usuaris els resultats rellevants dels productes a les seves consultes. És important que pensem en l'optimització i en quina manera les millors pràctiques d'optimització poden haver canviat anualment. Igual que qualsevol altre motor de cerca popular, Amazon té les seves pròpies regles i directrius que heu de seguir per ser visibles per als vostres clients potencials - stanozoland 50mg anavar. És un mercat molt competitiu on superar els teus líders de nínxol; necessiteu invertir en l'optimització de la vostra llista de productes d'Amazon.

Si mai no us heu preocupat per optimitzar els vostres productes per a Amazon, no teniu molt a veure, però ara és un bon moment per començar a crear una estratègia. Aquest article està dissenyat per mostrar-vos com fer que la vostra llista d'articles d'Amazon estigui ben convertida i atraieu més clients potencials de la cerca.

Tècniques pràctiques per millorar la vostra llista de productes d'Amazon

  • Imatges del producte

16)

Perquè la vostra fitxa sigui útil, heu de proporcionar als usuaris les imatges de productes de millor qualitat. L'única forma en què els vostres clients potencials poden examinar un producte que van a comprar són imatges de productes des de tots els angles diferents. Amazon té els requisits d'imatge del producte que inclouen les especificacions tècniques i els estàndards del lloc d'Amazon per a la imatge del producte. El requisit bàsic de qualitat d'imatge indica que la imatge hauria d'estar enfocada, il·luminada o fotografiada professionalment, amb un color realista i vores suaus. A més, heu d'assegurar-vos que un producte omple el 85% o més del marc d'imatge.

Les imatges que proporcioneu per a una fitxa de producte solen ser el factor de falles o fracassos per a la majoria dels cercadors d'Amazon. És per això que hauria de fer-les bastant convincents per atraure els cercadors d'Amazon comprar el vostre producte.

  • Millora el títol del producte

Hauríeu d'incloure tota la informació significativa en 200 caràcters del títol. No sobrecàrregueu el títol amb paraules clau o consignes promocionals. descripció precisa del producte que inclou el color de l'element, el seu pes, mida i altres característiques necessàries. Com més detallat sigui el títol, el títol hauria d'oferir la informació suficient perquè algú pugui prendre una decisió de compra. raonable de fer ús dels 200 caràcters del vostre títol.

Segons les directrius de l'Ambaixada, haureu de seguir una fórmula especial per ajudar a crear els vostres títols. Aquesta fórmula és semblant a: "marca + número de model + nom del model + producte tipus i color.

  • Obteniu el vostre potencial de marca a través de la descripció i punts de vincle

Quan s'obre Amazon pàgina de producte, podeu observar punts de bala sota el títol. Aquí podeu descobrir els caràcters de l'element Estics i utilitzeu estratègicament les vostres paraules clau orientades. No podeu saltar aquest pas ja que ajuda els usuaris a prendre la decisió de compra.

No obstant això, també és imprescindible afegir una descripció detallada del vostre producte. De vegades, els comerciants en línia es confonen amb la descripció i obliden afegir-lo. En la majoria dels casos, els punts de bala no poden respondre totes les preguntes dels usuaris cap als productes que veneu. Per aquest motiu, heu de descriure'l més detalladament, oferint als vostres clients potencials tots els avantatges i funcions del producte. No hauríeu d'escriure aquí sobre la vostra empresa ni afegir informació promocional. La vostra tasca principal és fer una presentació de l'article que comercialitzeu.

December 6, 2017